Att vara mors/fars föräldrars hjälpande hand,
Vad innebär mors, fars föräldrar hjälpande hand? Vi står till tjänst med sysslor som kan tyckas vardagliga. Det kan vara smått som stort: som att rensa, sortera i bokhyllan, sy, att laga mat, vara ett vänligt sällskap på promenaden, eller på marknaden. Inte alla har samma behov eller önskemål, du vet bättre var behoven finns. Vi har ansvarfulla och engagerade personer, med goda referenser och erfarenheter.Vår personal har kunskap, kompetens och erfarenhet. Vi tar fram en person som matchar just dig och dina behov. Vi följer upp kontinuerligt så att allting fungerar som det ska. Du får en ansvarig kontaktperson.
ALLTID FAST PRIS FÖR ALLA SPECIELLA TJÄNSTERVi hjälper er med hela flytten
Oavsett vilken sorts flytt ni står inför brukar det ta mycket tid, därför finns vi för att hjälpa er. Istället för att bära möbler, pakettera era dyrbara, etc., kan ni fokusera på det ni gör bäst, medan vi hjälper dig flytten. Vi ordnar även transport.

Vi hjälper både familjer och mindre större företag. Utöver själva flytthjälpen kan vi montera möbler och återvinna gammal kontorsinredning. Det viktiga för oss är att flytten inte påverkar er dagliga aktivitet, därför är koordinering och erfarenhet viktigt för oss.Ni får alltid ett fast pris när ni bokar flytt eller andra tjänster med oss. Flyttlådor inkluderar i paketet.